Sunday, 10 March 2013

Menu lunch di Hujung Minggu

Dah menjelang petang baru dapat mengupdate blog..menu lunch untuk hari just menu yang simple dan mudah dimasak..kihkihkih..nak mudah jer kan...Hari ni ibu masak kari ayam, Daging goreng daun selasih, ayam goreng dan sambal belacan berserta ulam daun selasih...sangat heaven rasanyer bila dapat makan bersama sambal belacan. ni kalau mak mertua lalu berlakang pon tak sedar. Ketepikan segala diet,bila dah habis makan nanti baru kita fikir lain cara nak berdiet..kihkihkih...Daging goreng daun selasih atau kaprau  ni biras ibu yang ajar. sangat la heaven bila dimakan dengan nasi yang panas-panas...okey lah dulu yer ibu nak ke dapur jenguk kek coklat moist ibu yang masih dalam periuk kukus...ermmm...so yummy..


2 comments:

  1. sedapp...cepat lap air liur kak efa tu..satgi orang nampak plak..

    ReplyDelete